Порядок прийому колективних членів

 

РОЗЯСНЕННЯ

 

щодо оформлення колективного та індивідуального членства в Федерації та порядку отримання сертифікатів на викладання фрі-файту

 

 

 

1. Відповідно до Статуту Федерації в її структурі передбачено індивідуальне та колективне членство.

 

2. Індивідуальне членство оформлюється відповідно до «Порядку звітності осередків Федерації», затвердженого Рішенням Президії Федерації від 10.08.2010 р. Протокол № 08/115.

 

3. Колективне членство оформлюється в наступному порядку:

 

3.1. Постійнодіючий статутний орган організації-претендента ухвалює рішення про вступ до Федерації колективним членом.

 

3.2. Керівник організації-претендента на підставі ухваленого рішення підписує відповідну заяву (Додаток 1).

 

3.3. Заява направляється до відповідного осередку Федерації. До заяви додаються:

 

1) копія рішення органу організації-претендента на вступ, який ухвалив рішення увійти колективним членом до Федерації (Додаток 2);

 

2) копія Статуту організації-претендента.

 

3.4. Правління осередку розглядає подані документи на найближчому засіданні. При позитивному рішенні між осередком Федерації та організацією-претендентом на вступ укладається відповідна угода в трьох примірниках (Додаток 3).

 

3.5. Рішення Правління та всі три примірники укладеної угоди у відповідному порядку відправляється до Президії Федерації для затвердження.

 

3.5. Від моменту затвердження рішення Правління осередку про прийняття колективного члена та укладеної Угоди Президією Федерації вони набирають чинності.

 

4. Тренери організації-колективного члена Федерації та тренери – індивідуальні члени Федерації у відповідному порядку отримують сертифікати на проведення тренувальної діяльності з фрі-файту.